seni metalci yapacağım
sürekli halk müziği dinleyip efkarlanan Ankara’lı bir abime az önce telefonda söylediğim söz. yok gardaş bizi bozar bu işler dese de kararlıyım bu konuda. kafasındaki ağır metal müzik algısını kırmak için nothing else matters parçasıyla başlamayı düşünüyorum. sonra beraber okla balık avına gideceğiz.
çoğunlukla başarısızlıkla sonuçlanan bir harekat cümlesi. bakın, çok denedim, çok çabaladım, çok uğraştım insanlardaki "metal müzik e kakadır" algısını değiştirmek için. nihayetinde onların gözünde hep kedi kesen, günde üç öğün kan falan içen, haftanın belli günlerinde şeytana tapıcı ritüellere katılan bir tip olarak kalacaksınız. bu demek değil ki bu tipler de e kaka. ha ben bu tiplerden değilim şahsen. korn dinlerken dolma sardığımı biliyorum amk. kırsın artık şu insanoğlu ön yargılarını. imza: lisede sato diye ötekilenen hanım kız.
zengin temennisi. paslanmazın kilosu insan böbreğiyle yarışıyor amk.
metal işleri bitmiş, torna tesviyeci yapın beni..
nedense "seni artiz yapacağım!" ya da "sana kaset yapacağım!" diyerek, köyden kente göçen genç kızları kandıran ırz düşmanlarını aklıma getiren söz.
Sonu türkü barda biter.
oy verebilmek için kötüsözlük üyesi olmanız gerekmektedir.
üye ol -- veya -- facebook ile bağlan