(see: gelinlerin tatlı telaşı)
-
-
aynanın karşısına geçip dans ettiğim senin iddian diko. yahut dondraper'ın ifadesiyle; kazım! ben sevildiğim hissine hiç kapılmadım. bilakis hep kapana kısılmış hissettim. benimle ve yaşantıma dair her detayımla alay edildi burada. yahut bunlardan sebep horlandım. yahu fifa 21 oynuyor diye eziyet görür mü bir insan? ben gördüm! aha bak senin de pek sevdiğin pancar çorbası tarifi veren kitle bunu bile ayıpladı.
buradaki saf temiz kızlara musallat oluyormuşum öyle mi? ulan benim kötü sözlük'teki entrylerimi kelime kelime birbirine bağlasan dünyanın çevresini 4 kez döner. ben buraya ilim için geldim, irfanımla yer aldım. buradaki karşı cinsten paydaşlarımla asla mesafemi kısaltmadım. onlara hep hanımefendi yahut tatlış yazar veya şeker insan diye seslendim. birebirdeki paylaşımlarımızda hep solda birliği nasıl sağlarız, bu küresel ısınma nereye böyle konularını masaya yatırdık. beni en uzun entrysi 3 cümle olan sakallılarla karıştırma!
ben temizim, temiz kalacağım. -
-
valla bravo. görüyor musunuz şu kim daha ırz friendly yarışını. nasıl da harcıyorlar yola çıktıklarını yolda buldukları için.
2013 yılında şahsıma aniden gelen çorum tanıtım filmi youtube linkinin altmetni neydi o halde ayrıca? kimse kimseye durduk yere çorum tanıtım filmi linki göndermez. üstelik 2 paragraftan sonrası net şekilde seksüel kaygıya girer ki hiç öyle ilim irfan yolunda heder oldum şovperestliği yapılmasın. iddia edildiği gibi solda birliği sağlamak adına birtakım mesailer harcansa, şu an bambaşka şeyler konuşuyor olurduk. çorum'dan yeni izmir diye bahsediyor olurduk şu an.