yaxşi cazibe sinan oğan'ın ronaldinho tarzı sola bakıp sağa paslaması sonrası enteresan bir hal almıştır. bence muhalifler adına güzel haber çünkü bu ülkede hatır gönülle hiçbir halt olmaz. bu millete öfke ve tepki oyu toplattırmak gerek.
sonuç mu, bi' 5 yılımıza daha ambargo koyacaklar.
-
-
rte sandığa gitmeyecek seçmene (mesela bana :d) çok güveniyor olmalı. çünkü sinan oğan'ın desteği olumlu değil olumsuz yansıyacak kendisine. erduvan hala favori ama 12 saat öncesine göre şansı düştü.
-
okullar kaçta açılıyor? kk'ya mührü vurmak için dakika bekleyecek hal kalmadı bende.
-
geçen seçim sandıklar açılır açılmaz kullanmıştım. bugün 9'da gittim. ne bir sıra, ne bir kuyruk, bilmem ne... önümüzde bizden başka oy kullanan yoktu. imza atılan sayfada imzası bulunan da sadece bizdik. yok oy pusulası küçüktür de yok millet öğlene bırakmıştır falan filan... oy kullanım yüzdesi kesinlikle düşük. kim gitmiyor, onu da bilmiyorum.
-
14 mayısta öğlen saatlerinde okulda bildiğin izdiham vardı. bahçe bomboştu az önce.
rte'nin kazanacağına kesin gözüyle bakanlar sandığa gitmiyor. ama onlar hangi tarafın seçmeni? daha doğrusu hangi taraf ağırlıkta? ben emin değilim. -
tansiyon hapımı getirin.