barış!
hemen, şimdi!
-
-
ben çok yoruldum arkadaşlar. yaklaşık 1 haftadır aralıksız olarak 4-5 cephede savaşıyorum ve son olarak uğradığım körili tavuk suikasti sebebiyle sağlığımı önemli ölçüde kaybettim. artık sadece wikipedia'dan kopyala yapıştır yaparak tanım entryleri girelim. yahut ölen bir ünlü için allah rahmet eylesin, ışıklar içinde yatsın gibilerinden tam bir ekşici amın evlatları gibi yüzlerce entry girelim. girmeyenler kendini kötü hissetsin. ulan yılların aktörü öldü ama şimdi ben ona ışıklar içinde yatsın demediğim için öbür taraftaki ışıklar götüne girer mi merhumun diye kaygılansınlar.
daha averaj bir sözlük olsun burası. önerim budur. -
(see: kemal kılıçdaroğlu helalleşme)(see: chp helalleşme)(see: helallik isteme)
-
:/ kimse atılmadı ki. kimse canım o şekilde yapmayalım gibi mahlaslarla bir hafta içinde telefonumuzda belirip türlü aksiyonlar almayacak. bunun adı savaş değil tencere tava çalmak.
şurada kravatını çıkarıp kol düğmelerini söküp gençliğimiz var, heyecanımız var diye kavga edecek bircik insan yoksa kapatıp gidelim ya. -
beklediğim özür metni yayınlanmadan ya da overdose erkeklik övüldüğü için bir mahçubiyet belirtisi görmeden ben böyle bir şey düşünmüyorum. zaten ben bu savaşa yanlış cephede girmiş de olabilirim. diko resmen yer mi lan bebeğe umut ol kampanyasına çoluğunun çocuğunun rızkını yatıracak kadar soft bir kalbe sahip . adam koca paragraflık geçmiş olsun yazısı yazmış yaa. açıkçası ben daha da hınçlandım. hınçlandıkça güçlendim. reformer pilates yapıyor olmamın da katkısıyla yorgunluk da hissetmiyorum. 8 saat uyudum, günlük vitaminlerimi aldım, çok tehlikeliyim, gözlerime bakacak bir delikanlı bulamıyorum.
-
ymlac 200 gr tavuktan zehirlenip yataklara düşecek bir kas ve vücut yapısına sahip değil. siz o bicepsleri gördünüz mü ya? ha zehirlenmiştir, biraz midesi ağrımıştır geçmiştir. geçmiş olsundur da ama kavgaya engel bir şey göremiyorum ben.
inanmıyoruz yani, bizde güven tınne. -
şahsen ben de inandırıcı bulmadım ama barış için küçük bir bedel olarak görüyorum bu yalana ortak olmayı. bu hastalığı da içindeki tüm kötülükleri attığı metafor olarak görüyorum. kas falan görmedim. görsem de bu veriyi bu başlıkta harcamam. seksüel açıdan bitmiş, bitmemiş bunlar burada konuşulacak şeyler değil. hayır o değil ekmeğimize kan doğradın be abi. bu kadar yavşak kime alkış tutacak?
-
bir şeyi yok. sadece biraz nazlı bir tabiatı var ama fırsat verirseniz sözde seçkin genleriyle tavuğu nasıl derdest ettiğinin şovunu yapacaktır size. bunu da garanti ediyorum. sizin yer mi lan tarafından güzelce bir silkelenesiniz var. buyrun silkelenin.
ufaktefek ve ben dışında bu oyunu görebilen yok.
edit: nazlı bir tabiatı olması 1. ağızdan teyitli bilgidir. -
arkadaşlar tedavi sürecimde hesabımı diyanet işleri başkanı ali erbaş kullanıyordu. ben kimseye "nazlı bir tabiatım var" minvalinde bir konuşma yapmadım. o yüzden yazılan asılsız şeylere prim verip barış sürecinin sabote edilmesine araç olmayın. teşekkürler.
-
demokrasinin hakim olduğu bir sözlük platformu en sevdiğim.