espirilerinize gülmüyorum.
adını anmak dahi istemediğim o hudutsuz herif'in 7 taksitle aldığı kahve makinesi kadar konuşulmadı, karl marx.
veyahut yine ismini vermek istemediğim zengin karı avcısının at yarışı kadar konuşulmadı zeytinyağlı dolma.
diko kodi kokik yarak kürek başlıklarınızı bırakın da biraz kafanızı bilime ilime zeytinyağlı dolmaya yorun allahsızlar.
-
-
halen daha hovardalik peşinde koşanlara lafım.
ulan adama bakıyorsun halen daha tinder, ınstagram gibi bilumum şeytana hizmet eden uygulamalarda sırtlanlık yapmaya çalışıyor. bir de bunların "babuş daha genciz yeaah" diyenleri var.
ulan isa aleyhisselam bile otuz yaşında peygamber oldu. efendimiz sav kırk yaşında nebilik verildi. sizin yaşınızdaki adamlar nasıl vatana hizmetim dokanır, geleceğe nasıl hayır hasenat bırakırım derdinde... siz ne derdindesiniz... -
aynı yeni ayrıldığım hala acısını çektiğim eski erkek arkadaşım gibi konuştun.
biri hakkında konuşulduğunda da hakka giriyorsun, günah diyor musun?
yada bir çifte çok çirkinler denildiğinde allah yakıştırmış, bize laf düşmez diyor musun? -
nejla sen sağlıklı ve doğal bir şey yesen hepsi geçer güzelim. 130 liraya kasaptan organik sucuk aldım. kahvaltıda gezen tavuk yumurtasıyla gömelim bence. sana da bana da iyi gelir.
-
(see: ali kıza bir klark çekiyor sözlüktekiler ınının diyor)