the device is too small!
nevermind
  • log in
  • register
  • popular
  • today in history
  • log in
  • register
  • popular
  • today in history
  • #spor
  • #siyaset
  • #ekonomi
  • uncategorized all channels

popular channel exclusions loading

personalize popular topics:
  • #spor
  • #siyaset
    refresh (0)
    « / 1 »
    • 7 aralık borussia dortmund beşiktaş maçı
    • mukayese.com
    show more

7 taksitle kahve makinesi almak

nice:  all | today search in topic
    today links images
    • diko
      Jan 24, 2022 5:25 p.m.

öncelikle makina mı makine mi bilemedim ama neyse sez kardeşim gelir birazdan kafamıza vura vura öğretir.
      yani millette nasıl rafine zevkler var arkadaş ya. ben kahve için cezveye su koyup kaynatan ardından da içerisine üçü bir arada atıp karıştırıp içen adamım. 7 taksitle kahve makinesi almak herhalde yapacağım en son şeydir. yani zaten ben alalım desem hanım asla izin vermez. desem ki kahve makinesi alalım mı 7 taksitle. deli misin herif git dyo'dan 5 litrelik boya al zaten bedava veriyorlar der.

Jan 24, 2022 5:25 p.m. diko
    • sez
      Jan 24, 2022 7:51 p.m.

145+ iq'um ve ortalamanın çok çok üzerindeki eq'um ile kocamın kredi kartından tek çekim. 7 taksit biraz ayranı yok içmeye şekli oluyor. banka da +3 taksit verdiyse ooo. 10 aya kim öle kim kala. sudoku çözün biraz yaa.

Jan 24, 2022 7:51 p.m. sez
    • birkucaktaoturuyorum
      Jan 24, 2022 8:01 p.m.

bugüne kadar hiçbir alışverişimde taksitli alışveriş yapmadım. 20 senelik ev kredisine bile girmedim. önümü görmeyeceğim işler yapmam. kredi kartına taksit bir müşteri aldatmacasıdır. uzun uzun sebebini yazmayayım.

Jan 24, 2022 8:01 p.m. birkucaktaoturuyorum
    • yer mi lan anadolu cocugu
      Jan 24, 2022 8:23 p.m.

bakıyorum da şahsım ve kahve makinem üzerinden şovunu yapan yapana. yapın bakalım. şimdi de mutfak camına menfez bakıyorum. almışken şöyle iddialı bir şey alayım diyorum. eve gelen giden olduğunda açar mutfak camını gösteririm bunu aldım diye. itibardan tasarruf olmaz.

Jan 24, 2022 8:23 p.m. yer mi lan anadolu cocugu

kötü sözlük

• contact
    • announcements
    • izmir implant tedavisi
    • Anlık Dolar Kuru
    • Anlık Gram Altın Fiyatı