ak parti seçmeninin son genel seçimlerdeki oy tercihini sorgulamaya yol açmamış zamlar.
ekonomik kriz gerçeğini cumhuriyet halk partisi'ne iliştiren ve hatta, "zamları allah yapıyor," diyen bir kitleden bahsediyoruz. çok da bir şey beklememek lazım.
-
-
hayır öyle bir şey ki o %2 yeri geliyor 35 bin tl falan ediyor. niye sevinmesin aw? aptal frante. onlar seni para için seviyorlar.
vallaha tüm sektör iki dudağımın arasında. bak yakarım alayını. ben konuşursam yer yerinden oynar. uefa çatırdayabilir. (çatırdadı da!) -
faturada daha az çıkınca "indirim yaptım len mq" diyordum, müşteri de seviniyordu. bizimkisi sahte bir yaşantının çıkıntısı bir mutluluktu ama işte neticede bir insanı mutlu etmiş oluyordum.
ben baya baya kötü olmuşum. bundan sonra 25'ten hesaplıycam. insanları kandırarak mutlu etmeye devam. -
kdv'nin 20 olması iyi oldu. bazen fiyat verirken 20'den hesaplıyordum zaten. iyi oldu böyle ellemeyin. hatta %100 olsun hesaplamak daha kolay olur. zaten yarak gibi hayatımız var bari hesap kürekle uğraştırmayın bizi.