%100 zırhta çekilmiş et ve kuyruk yağının birbirine olan oranını ayarlayan yer, her şehirde 3-5 falan. lokantalardan söylediğiniz adana kebablar kıyma köftesi gibi bir şey. orjinali aşağıda.
image
-
-
filmlerde ve gerçek hayatta burjuvazi takımı bir öğün yemek için uçağa atlayıp herhangi bir avrupa şehrine gidip yemeğini yer lüks lokantalarda. tam tersi durum öz güngör kebap içinde geçerli ufaktefek. çarpılırsın bak!
-
bulgurlu sushi de iyi diyorlar.
-
geçen hafta öz güngördeydim, tuzluydu.
-
malatyada asıl kalamar çorbası içeceksin.
-
telefon rehberi/ kardelen pide salonu/ ara
affetmem. ben çok etkileniyorum böyle şeylerden. 45 dakikaya gelirmiş. -
yolun düşerse aklında olsun.
-
malatya öz güngör kebap. çobanoğlu da var çakı kebapta ayrıca. başka bulamazsın malatya'da.
-
bu kadar meşhur olup da %99 dandik yapılan bir yiyecek yok. bi kere bunu yapan lokantaların %90'ı bıçak kıyma değil. geri kalanda kuyruk yağı oranı hiç ayarlayamıyor. ben istanbul'un birçok semtini gezdim ama aradığım lezzeti bulamadım. o meşhurmuş gibi görünen mekanlarda dandik yapıyor. sonuç itibariyle ağız tadıyla yiyecek yer bulmak bir üründe bulunan iz miktar kadar bulunabilecek bir şey.
-
malatya'da yediğin adana kebabı övemezsin:)