dip balığı olduğu için kokar ve lezzetsizdir. bu yüzden sadece yağda kızartılarak yenir. yağda kızaran hemen hemen her şey çıtır gibi olduğundan millet bayılarak yer ve çok över. yağa çekirge atın bundan lezzetli olur.
-
-
nasıl bir sallamadır kokuyor falan diye. tadı cillop gibidir. çeşme barbunu efsanedir. bende onu alacak para olsa var ya haftada 3 kez yerim. size barbun diye kum tekiri yedirmişlerdir diyeceğim ama o bile lezzetlidir. cips gibi kıtır kıtır yenir o da. el kadar barbun gördün mü böyle capcanlı duran, bir de kaya barbunu ise zaten ye beni ye beni der ama fiyatı bizi ziker.
-
pişirirken tavaya nasıl bıraktıysan öyle kalacak oynatmayacaksın çünkü hemen dağılıyor.
-
barbun konusunda bende katılıyorum . barbun sevmeyen eşşeğin zükünü yesin.
-
benim aklıma baruun geliyor.
-
adam iki gündür uzunluk birimlerine vurgu yapıyor. adeta ömer çelakıl gibi şifreli şifreli bir şeyler anlatmaya çalışıyor ama biz laftan sözden anlayan insanlar olduğumuz için anlamıyoruz tabi.
-
buna balık diyen bana demesin arkadaşlar.
-
küçük boyutlu balıkların en lezzetlisi, hamsi gibi içini baymıyor. bi balıkta deniz tadı olacak arkadaş, küçük boyutlu balıklarda bi tek barbunda buluyorum denizin lezzetini.
-
baruun okudum :/