vahşi oldukları için onları beslemek pek mümkün değil. fakat nadirde olsa vahşi hayvan besleyen insanları gördüğümüz veya duyduğumuz olmuştur. böyle bir şansım olsa ceylan beslemek isterdim. çekirdek bir ceylan ailesi olurdu
sözlük yazarlarının besleme şansı olsa, beslemek istedikleri vahşi hayvan veya hayvanlar
-
-
vardı bi hayalimiz gerçekleştirdik. yaşadık kardeşim. o mevzunun da kralını yaşadık
-
tc erkeği . ama kapının önünde kafeste lol
-
ejderha sigaramı falan yakar hohlayarak...
-
30 yaşından önce aklım kıtken birkaç tane besledim. sonraları onların yerinin bizim yanımız olmadığını anladım. beslemek demeyelim de, aşırı derecede ilgi dıyduğum bir hayvan türü var. baykuşlar. çok gizemli. sanki karanlıklar dünyasından gelen bir efendi gibi. duruşu, bakışı, uçuş şekli falan muazzam bir hayvan. bilim adamları halen bu kadar sessiz uçuşlarını araştırmakta. favorim ise puhu. aman allah'ım o ne kulak o ne yüz yapısı. ya ateş parçası gözler. karizmanın vücut bulmuş hali.
-
vahşi olarak kabul edilir mi bilemem de bundan 8 9 sene önce çöl kertenkelesi besliyordum. düşüyor mu acaba böyle diye denemek için fotoğrafı falan kesin paylaşmışımdır sözlükte.
-
(see: komodo ejderi)
bir ay aynı evde yaşamıştık, daha sonra kendisine ev buldu da taşındı çok şükür.