masum bir eylemmiş görünse de değil. sonrasında olanları kronolojik sırayla inceleyin;
birisi durup dururken fırına çipura koyduğundan bahsetti! (#15825)
sakallı fırına çipura atılmasına ölçüsüz tepki gösterdi! (#15827)
olly bu konuda 12 santimlik bir yazı kaleme aldı. (yazı 8 fav aldı. neden 8?) (#15837)
fırına çipurayı veren "en lezzetli balık" başlığını açtı! (#15839)
bu başlıkta barbun övüldü ve artık dönülmez bir sürece girildi! barbun cephesi
gezi'yi ve turuncu devrim'i analiz edenler benzerlikleri kolayca fark edecektir. birileri sözlüğe şekil vermeye çalışıyor.
-
-
-
sürekli yaptığım çipura pişirme şekli. bu konu yüzünden kılıç çekmek zorunda kalacağım hiç aklıma gelmemişti. geçen dostlarımı yemeğe çağırdığımda da yaptım, e herkes çok beğendi? ben çipurayı aynen bu şekilde yiyeceğim izninizle.
dışına kekik karabiber ve tuz dökerek ovalıyorum balığı bi süre, kendimce lezzetlendiriyorum. içine halka dilimlenmiş soğan, altına halka dilimlenmiş soğan, yine içine çok az kahvaltılık tereyağı (doğal ltfn), üstüne bi iki damla zeytinyağı, isterseniz defne yaprağı ve tam kafa kısmında da bir adet sarımsak. bendeki bu şekil fırına. pattis de doğruyorum tepsiye, soğan da doğruyodum halka halka. afiyet olsun. -
(see: çapulcular vs çipuracılar)
-
ayrıca, bi' de ekmek fotoğrafı koyuldu ya buraya. mis gibi fırın kağıdına sarıp suyunu hapsedip pişirdim sonra da açtım 10 dk kızarttım müko oldu valla. olayı bu seviyeye getiren kimdir soruyorum?
kimdir???