en az 12 kişilik yapılmalı. bir kazan! 7 tabağını ben yerim zaten. bir oturuşta 3 tabağım zaten var. geceyarısı tencerenin içine girip 4 tabak daha gömüyorum. sıcakken yanında biber turşusu ve kola olmalı. karabiber elzem değil ama o da varsa yardırır. mis.
-
-
en az 12 kişilik yapılmamalı. tavuklu pilav soğumadan bitmek zorunda. ertesi güne filan kalırsa buram buram tavuk kokar. yenmez.
ıyy iğrenç. -
şaka olmalı bu. koca koca insanlarsınız, insan iki lokma yemek yapmayı öğrenir. hele sen nymphe? bu işleri çoktan öğrenmen lazımdı. soğumuş tavuklu pilavı alırsın, yiyeceğin kadarını mikrodalgaya koyarsın, 2,5 dakikaya ayarlarsın, çıkartsın, sanki pilavı az evvel yapmışsın gibidir.
ikinizi de kınıyorum. dolapta bir gün kalmış pilavın mikrodalgada kusursuz geri dönüşümü isimli belgeselimi önümüzdeki ay netflix'te izleyebilirsiniz. seslendirme yıldız tilbe'ye ait olacak. -
mikrodalgada mı?
o kadar yemek tarifi veriyorsun diye ben de seni gurme gibi bir şey oldun zannettim. mikrodalgada tavuk ısıtılmaz. konuyu açıklığa kavuşturmak bile istemiyorum. o kadar tartışmaya kapalı ki. -
makro dalga? :/
-
köy tavuğu olursa eh işte yerim.
-
-
karabiberlisi kalbimdeki kelebek gibi resmen.
-
buyrun o zaman...
image -
ama çok canım çekti:(